Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

Autizorg

Autizorg

Autizorg is opgericht door Nathalie Bot. Zij beschikt over jarenlange kennis en ervaring in het werken met en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Omdat ze hieruit heeft geleerd dat haar interesse en belangstelling vooral uitgaan aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis heeft zij voor zichzelf besloten om hier meer mee te gaan doen.

Autizorg biedt professionele begeleiding bij mensen in hun vertrouwde thuissituatie. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis en/of een verstandelijke beperking. Dit betekent niet dat mensen met andere psychiatrische problematiek niet bij ons terecht kunnen, zij zijn uiteraard ook van harte welkom. De begeleiding kan zeer divers zijn en op verschillende vlakken plaatsvinden. U kunt daarbij denken aan begeleiding tijdens de ADL, begeleiding op gebied van schoolse vaardigheden, maar ook het aanleren van nieuwe vaardigheden kan één van de begeleidingsdoelen zijn.

Net zoals dat ieder mens uniek is, is ook Autizorg uniek in het geven van begeleiding die bij mensen met een Autisme Spectrum Stoornis en/of een verstandelijke beperking past.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.


Patrijs 1
2451 WE  Leimuiden
T: 0631966717
W: www.autizorg.nl
Routebeschrijving

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens