Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

Monique  van der Lans

Monique van der Lans

(1 recensies)

Sinds 2018 ben ik gestart met wewerken:

Wewerken is er voor mensen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij wonen, werken, zorg en participatie.
Wewerken is er voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar. We bieden begeleiding en ondersteuning aan mensen met een PGB (persoonsgebonden budget) en mensen die gebruikmaken van ZIN (Zorg In Natura). Om wie het ook gaat of wat de beperkingen of belemmeringen ook zijn, we zijn er om mensen weer zelfstandig te laten participeren in de maatschappij. Wij gaan hierbij uit van eigen kracht en kijken samen waar de mogelijkheden liggen zodat je zo zelfstandig mogelijk deel kan uitmaken van de maatschappij.

Re-Integratie
Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je (weer) aan het werk? Ben je op zoek naar een passende betaalde baan en heb je daar nog wat steun en kennis bij nodig? Bij Wewerken gaan we samen met je aan de slag en helpen we je verder. We bieden begeleiding bij het vinden van een baan, maar bijvoorbeeld ook als je weer gaat solliciteren. En heb je eenmaal een passende baan gevonden? Ook dan zijn wij er voor je wanneer je ondersteuning nodig hebt om succesvol te kunnen blijven functioneren in die baan.

Kennis
Wewerken biedt hulp bij het verder ontwikkelen van je kennis op gebied van ICT.
Daarbij richten we ons op een breed pakket binnen dit vakgebied, van Netwerk beheer, HTML, CSS, tot Photoshop, maar ook kennis van Word, Excel, Powepoint. Daarnaast is er kennis op gebied van Nederlands en Engels, rekenen, ondernemersvaardigheden, zodat je je (al aanwezige voor-)kennis zo breed mogelijk kunt vergroten. De lesstof kun je op je eigen tempo bij ons oppakken en we begeleiden je erbij om je kennis vervolgens ook toe te kunnen passen in projecten.

Projecten
Samen met andere cliënten werk je aan een opdracht voor een klant, waarmee je de kennis die je hebt opgedaan, bij Wewerken of elders, in kunt zetten.
We bouwen websites en bieden ondersteuning op gebied van kleinschalige IT projecten aan ondernemingen en organisaties. Plezier in het samen werken met andere cliënten aan een concreet doel zorgen voor aanvullende ontwikkeling van je competenties en bieden ervaring die je in je latere baan ook zult kunnen gebruiken.

Begeleiding
Wewerken is er voor volwassen en jongeren vanaf 18 jaar met een PGB (persoonsgebonden budget) of ZIN (Zorg in Natura) die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij wonen, werken, zorg en participatie.
Uitgaan van wat je in je hebt vormt de basis van onze begeleiding. Wij kijken samen waar de mogelijkheden, kansen en kwetsbaarheden liggen en werken we ernaartoe dat je zo snel mogelijk de regie over je eigen leven op kunt pakken, zodat je weer deel uitmaakt van de maatschappij. Wij bieden begeleiding op maat. Dit kan zijn van een aantal maanden tot een aantal jaar specialistische begeleiding in een beschermde omgeving.


Veritasweg 25
6861 XM  Oosterbeek
T: 0681156173
W: www.wewerken.nl
Routebeschrijving

5/5

Jacco Schlingmann

24-04-2016

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Ik vind Monique een doorzetter die op positieve wijze nieuwe netwerken samen brengt en houd. Mooi voorbeeld daarvan is in de gemeente Renkum stichting MamaVita een plek te bieden met een hele goede regio moeder, Monique!

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens