Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Zoek&Vind
 

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. Rechtstreeks op www.zoekenvindautisme.nl en www.autisme.nl. Met een jaarlijks bereik van ruim 540.000 unieke bezoekers.

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

En als aanbieder krijgt u een mooi podium om uzelf in de spotlights te zetten.
Kortom; Zoek&Vind verbindt.

Over de NVA en Wij verbinden autisme.nl

Wij-verbinden-autisme.nl is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). De NVA is met ruim 12.000 leden de grootste belangenvereniging op het gebied van autisme. Samen met haar partners en leden bouwt de NVA aan meer begrip en kansen voor mensen met autisme. En aan empowerment en emancipatie van mensen met autisme zelf. In alle levensfasen en op alle levensterreinen. Zoveel mogelijk vanuit het perspectief, de wensen en behoeften van mensen met autisme zelf.

Autisme.nl is de website van de NVA. U vindt hier ervaringskennis van kinderen en jongeren met autisme. Van hun ouders. En van volwassenen met autisme en hun sociale netwerk. Verbonden met kennis en ervaring van hulpverleners, onderzoekers, onderwijsprofessionals, werkgevers, collega’s, en meer. Iedereen die met autisme te maken heeft, vindt elkaar voortaan op autisme.nl via actuele informatie, lezingen, evenementen en activiteiten. Landelijk en regionaal. Tot en met advies, tips en links. Inderdaad, wij verbinden alles over autisme goed zichtbaar én optimaal vindbaar op één platform.

Meer weten over de Nederlandse Vereniging voor Autisme en/of lid worden?
Kijk dan eens op autisme.nl.

Lid worden van de NVA

Om te kunnen blijven werken aan meer begrip voor mensen met autisme en aan een autismevriendelijkere wereld, hebben we u hard nodig als lid. Hoe meer mensen lid zijn van de NVA, hoe beter wij de stem van autisme kunnen laten horen en opkomen voor uw belangen. Daarnaast geniet u als lid van vele ledenvoordelen.

Meer over lid worden