Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

Karakter

Karakter

(1 recensies)

Karakter is het academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Midden- en Oost-Nederland met meer dan 10 locaties.Karakter is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met meer dan tien locaties in Gelderland en Overijssel. Kinderen en jongeren uit alle gemeenten in Nederland kunnen bij ons terecht.
Kinderen en jongeren komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose, LVB en andere psychiatrische problematiek.

Bij de behandeling kijken wij altijd goed naar wat het kind nodig heeft en wat het beste bij het kind past. Dit kunnen therapieën of gesprekken zijn, individueel, in een groep of met de ouders erbij. Ook combineren we dit met online behandeling (e-health). Soms worden er medicijnen voorgeschreven en soms is een tijdelijk klinisch verblijf bij Karakter nodig om weer verder te kunnen.
Als het gaat om complexe problematiek, behandelen we bij Karakter. Wanneer er sprake is van enkelvoudige vraagstukken, behandelen onze partners in zorg. Jaarlijks maken ruim achtenhalfduizend kinderen, jongeren en hun ouders gebruik van onze zorg.


Horalaan 5
6717 LX  Ede
T: 0318-676776
W: www.karakter.com
Routebeschrijving

0/5

Jacco Schlingmann

23-04-2016

5/5

Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind

Zeer betrokken, specialistisch team wat elke keer weer nieuwsgierig mee denkt én handeld in het vinden van oplossingen die het gezinsleven meer verbonden houd!

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens