Schakelen U bevindt zich op Zoek&Vind van NVA | Nederlandse Vereniging voor Autisme Oudervereniging Balans

Sluiten

Ik zoek

In

iQ Coaches

iQ Coaches

Q Coaches vindt haar oorsprong in De Neef Levenscoaching, een praktijk voor levensbrede begeleiding voor o.a. mensen met autisme, ADHD en NAH, en Bewegen voor Iedereen, een praktijk voor bewegen voor o.a. mensen met (fysieke of psychische) beperkingen.

De brede aanpak van de Levenscoaching is zeer succesvol gebleken. In een crisis is het niet voldoende om her en der pleisters te plakken. Als men in staat is op alle gebieden rust te creëren, neemt de stress af en kan men beginnen met het hervinden van de eigen kracht en autonomie. Daarom is een brede (open) visie, een brede aanpak, waarbij gewerkt wordt op meerdere niveau's tegelijkertijd, een goede aanpak voor vele (crisis-)situaties.

iQ Coaches heeft hierbij zijn eigen methodiek ontwikkeld, waar mensen met autisme rust door vinden en vaak verder mee komen in hun leven. Deze methodiek bewijst al meerdere jaren zijn effect en kracht en is inmiddels beschreven voor een groter publiek.

iQ Coaches werkt samen met mensen die onze visie onderschrijven en net als wij houden van kwaliteit, liefde voor het vak en voor de mens, van korte lijnen en daadkracht.


Slotermeerlaan 69B5
1064 HA  Amsterdam
T: 020-7740711
W:
Routebeschrijving

Recensie plaatsen

Dank voor het plaatsen van uw beoordeling!

We zullen uw beoordeling op juistheid controleren.
Na controle zal uw beoordeling zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

Sluiten

{[ recension.review.length || 0 ]} / 1000 tekens

Aankomende evenementen Aankomende evenementen